antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası arasında ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz yalınlık gri duvar boyasıdır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek sayesinde dışarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulamalı bir şekilde istediğiniz her şeyi komple bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bunun yanı saf imdi boya matikler ile istediğiniz renk koduna nazaran renk karıştırılarak üretimi kuruluşlabildiği derunin daha çok daha farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Fosforlu ve nispet çeken bir gri tonu olan celi gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil kadın rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians görüntülemek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası veya mecra odası üzere ana mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve öteki bezemeli unsurlarla kolaylıkla uyum sağlar.

Henüz sprey boya ilgisiz tonlarla yanında kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle yan yana kullanıldığında daha cesur ve çağdaş bir görünüm sağlar.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok harmoni yakalayan renklerden biri yeşildir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız meydanda gri, goldfix pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden iane alabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz devingen bir yer yaratmanız namına koltukta kâin gri tonunun detaylarda alan aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

antrasit renk tonları Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri midein de çok bir tercihtir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı ev dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin bucak aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Antrasit renk doğruca yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en lüks destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page